best-malaysia-damacai-13d-results

Best Live Result DaMaCai – Pan Malaysia Pool

DaMaCai 4D, Pan Malaysia Pool, PMP

DaMaCai syarikat 4D nombor 4 ekor adalah permainan dari syarikat Pan Malaysia Pool Sdn Bhd atau PMP yang mula beroperasi pada 4 Julai 1988. Perniagaan utama syarikat ini adalah mengendali dan mengurus Number Forecast Totalisator dibawah peruntukan Akta Racing ( Totalisator Board ) 1961. Jana Education Malaysia Sdn Bhd (“JPM”) pada 9 Ogos 2011 memiliki sepenuhnya pegangan syarikat PMP. Kesemua dividen PMP yang didapati dari JPM diderma kepada The Comunity Chest (“TCC”) dan ini mengubah persepsi operasi PMP dari sebuah syarikat kepentingan persendirian kepada sebuat syarikat perbadanan kebajikan sosial. Oleh ini, TCC telah memberi banyak sumbangan kepada komunity masyarakat Malaysia.

Kebajikan yang disumbang oleh TCC diberi keutamaan kepada sektor pendidikan. Akan tetapi, sumbangan TCC bukan disegi kewangan tetapi melalui mengupah kontraktor, petugas pendidikan, petugas sukarelawan untuk membangunkan, memulihkan dan membah paik infrastruktur dan fasiliti yang memerlukan perhatian. Sejak 2011, TCC telah dengan tidak kepenatan telah memberi sumbangan kepada pusat institusi dan sekolah vernakular Cina dan Tamil diseluruh Malaysia, tidak kira Semenanjung Malaysia atau Borneo.

Kuda DaMacai adalah symbol tenaga kuda yang selalu dengan tegas dan laju meneruju kehadapan tanpa kepenatan. Symbol tenaga dan kebasan, inilah budaya syarikat PMP. Warna logo PMP pula, merah mewakili tenaga manakala biru mewkili kesabaran dan ketengan. Kedua-dua warna ini mewakili moto syarikat untuk mencari keseimbangan syarikat.

Jikalau anda menyokong pendidikan, mari main dengan kita.

Oleh itu, kesemua kakitangan PMP, agen, pemain memainkan peranan penting dalam memberi sumbangan kepada pendidikan masyarakat komuniti Malaysia.

Setiap hari Rabu, Sabtu dan Ahad nombor terbaru dikeluarkan open PMP. Keputusan cabutan langsung boleh dijumpai disini.  Syarikat PMP adalah syarikat yang berpengalaman memyumbang kepada aktiviti pendidikan Malaysia.