diriwan 88 beli4d.net

Situs 4d  Sabah 88 Diriwan Live Results

Situs 4d Sabah 88 kompeni Diriwan88 

 

Diriwan 88 adalah organisasi dari Sabah yang mempunyai empat puluh kedai jualan dan melebihi seratus empat puluh tujuh terminal yang tersebar di serata Sabah. Ditubuhkan pada 1988, produk utama Diriwan ialah permainan 4D dan justeru terus berkembang sehingga ada 6 jenis game sekarang. Jadi peminat 4D ada banyak pilihan. Permainan ini boleh didapati dari laman kami

 Selama tiga dekad, syarikat ini telah berdedikasi dalam merekrut, menggaji, melatih dan memajukan penduduk tempatan yang berbakat dari latar belakang kaum dan budaya yang berbeza, tidak mengira umur, kepercayaan agama ataupaun gaya hidup masing-masing. Peluang diberi kepada mereka untuk berkembang dan mempunyai standard perkhidmatan pelanggan yang tertinggi.

Kalau anda tertanya tanya macam mana untuk memain game ini, langkah pertama ialah pilih mana-mana nombor 4 digit antara 0000 hingga 9999. Dua puluh tiga set nombor kemenangan 4 digit diundi untuk menentukan pemenang dalam setiap cabutan dan jika nombor pilihan anda sepadan dengan mana-mana nombor kemenangan yang dicabut, hadiah menunggu si pemenang. Cabutan dijalankan pada setiap hari Rabu, Sabtu, Ahad dan Cabutan Khas.

Untuk hasil keputusan cabutan, bolehlah ke laman kami di beli4d, ataupun boleh muat turun aplikasi kami. Produk utama Diriwan iaitu 4D dimana nombor empat angka dari sifar sehingga sembilan ratus sembilan puluh sembilan dipilih dan diberi hadiah yang boleh menjadikan pemain menjadi tertinggi. Permainan lain yang turut kami tawarkan ialah permainan 3D, permainan Lotto 6/45, permainan Jackpot 4D dan permainan Lotto 6. Lotto Sabah dan Jackpot 4D telah melahirkan lebih daripada sedozen jutawan Sabah sejak penubuhannya. 

Di beli4d, kami sedang berusaha untuk menawarkan permainan baru dan mencipta hiburan serta menggesa pelanggan kami untuk bermain secara bertanggungjawab. Tunggu apa lagi, belilah nombor 4 ekor menerusi kami di beli4d!

4d Results Sabah Diriwan 88 Live Results