great-live-result-magnum4d--magnum-4d-malaysia

Live Result Magnum4D : Magnum 4D Malaysia

Magnum 4D adalah syarikat swasta pertama di Malaysia yang diberi lesen untuk mengendali permainan nombor 4 ekor. Syarikat ini diasaskan pada 1968 dan dikenali sebagai Empat Nombor Ekor Berhad dan nama semasa telah dilancarkan pada tahun 1977 dan ditubuhkan sejak sekian lama, Magnum telah menjadi sebuah syarikat loteri yang popular di Malaysia. Syarikat itu begitu berjaya sehingga tersenarai dalam Bursa Saham Kuala Lumpur. Magnum kemudiannya menswastakan semula syarikat itu semula dengan membeli semula semua saham di khalayak ramai.

Magnum memegang banyak hak dan hak cipta yang dipatenkan untuk permainan digit. Kaedah mereka untuk menjana lebih banyak peluang untuk menang dan asas permainan adil telah menarik minat ramai orang ramai. Ini dapat dilihat melalui kejayaan pelancaran atau pelancaran semula permainan klasik asas 4 ekor dengan sambungan permainan khas yang dilindungi hak cipta pada tahun 2013. Mereka juga mempunyai permainan dengan sambungan 2 digit yang mengawal kemenangan tambahan iaitu Jackpot. Peluang kemenangan berbilang peluang untuk pemain menang lebih daripada yang mereka sangkakan tidak berkesudahan dengan Magnum.

Kami dari beli4d permudahkan permainan nombor ramalan ini. Anda boleh beli secara talian dan untuk lebih pengalaman yang lebih selesa, muat turun aplikasi kami. Dengan kesenangan yang kini berada, para pemain boleh dengan selesa bila bila masa beli tiket dan. Tak perlulah keluar dari rumah, bersesak mencari parking untuk pergi membeli tiket. Dari aplikasi kami, boleh beli tiket, semak keputusan cabutan 3 ekor atau 4 ekor dan bermain game game lain yang juga seronok dan berpeluang menang hadiah yang besar!