best-sportstoto-jackpot-malaysia-sportstoto-4d-lotto

Best SportsToto Jackpot Malaysia – SportsToto 4D Lotto Live Results

SportsToto 4D, Berjaya Toto, 多多, Toto 4D, PMT

Sportstoto ditubuhkan di tahun 1969 oleh kerajaan Malaysia dan pada 1 hb Ogos 1985, SportsToTo diswastakan dan kemudian disenaraikan di Bursa Saham Kuala Lumpur atas nama Berjaya Sports Toto Berhad. Kini SportsToto adalah pengendali permainan nombor terbesar di negara ini, dengan lebih 680 pusat jualan sebanyak dan ada 8 jenis permainan ramalan nombor.

Sampai sekarang, jenama ini ialah pengendali ramalan nombor terbesar di negara ini dari segi bilangan cawangan dan penawaran produk. Ia mempunyai kira-kira 680 cawangan jualan yang menawarkan sejumlah 8 jenis permainan. Diantara permainan ini adalah Toto 4D, Toto 4d Jackpot, Toto 4D Zodiac, Toto 5D, Toto 6D, Star Toto 6/50, Power Toto 6/55 dan Supreme Toto 6/58. 

Banyak sumbangan kepada masyarakat telah dibuat oleh SportsToto melalui CSR atau Tangungjawab Social Korporat, antara aktiviti yang dijalankan adalah sumbangan amal, menaja mainan sukan dan sumbangan ke sektor pendidikan.

Maskot syarikat ini dinamakan Toto Bird. Ia seekor burung parkit dan merupakan satu kenalan penting dalam identiti jenama Sportstoto. Ia dikaitkan dengan kebolehan meramal dan juga satu simbol bertuah. Kemungkinan anda dapat melihat sekilas maskot ini dalam acara sukan dan majlis amal. 

Kami dari beli4d permudahkan permainan nombor ramalan ini. Anda boleh beli secara talian dan untuk lebih pengalaman yang lebih selesa, muat turun aplikasi kami. Dengan kesenangan yang kini berada, para pemain boleh dengan selesa bila bila masa beli tiket dan. Tak perlulah keluar dari rumah, bersesak mencari parking untuk pergi membeli tiket. Dari aplikasi kami, boleh beli tiket, semak keputusan cabutan 3 ekor atau 4 ekor dan bermain game game lain yang juga seronok dan berpeluang menang hadiah yang besar!