4d-toto-jackpot-prize-for-magnum-sportstoto-4d-malaysia

Toto Jackpot sediakan cabutan 3 kali seminggu, iaitu pada hari Rabu, Sabtu dan Ahad kepada setiap permainan nombor syarikat tersebut, nombor 4 ekor ( Toto 4D, Toto 4D Jackpot, Toto 4D Zodiac, Toto 5D, Toto 6D ) dan permainan lotto ( Star Toto 6/50, Power Toto 6/55 dan Supereme Toto 6/58).  Cabutan ini diadakan di tingkat 13 Berjaya Timques Square Kuala Lumpur dan dibuat di pameran terbuka untuk semua.  Akan tetapi hanya rakyat yang tidak beragama Islam dan berusia lebih 21 tahun dibenarkan untuk menyaksikan cabutan.

Para perserta cabutan yang dibenarkan, kesemua masyarakat Malaysia umur 21 keatas dan bukan beragama Islam dijemput duduk dengan para hakim cabutan. Para hakim ini tediri daripada tiga ahli, antaranya yang akan mengetua cabutan. Mereka akan menentu hasil cabutan kepada setiap nombor yang dihasil dengan adil dan saksama. Keputasan mereka tidak dijejas oleh mana-mana pihak semasa cabutan.

Adakala para peserta dijemput untuk membuat cabutan. Penyertaan mereka ditentu oleh perwatakan mereka dan pemilihan dibuat sebelum hari cabutan.  Pemilihan penyertaan dari pihak awam dibuat sebelum hari cabutan dan terdiri dengan 5 ahli. Semasa cabutan, hasil nombor yang dicabut akan dibicara umum kepada para hakim untuk mementu keputuan tanpa was-was. Ada kala, penyertaan pihak awam akan dijemput untuk menentu keputusan puhak hakim cabutan untuk menentu keadilan cabutan.

Cabutan dibuat dengan kegunaan sistem angin, bola akan ditiup di dalam sebuah bekas telus, nombor nombor akan digaul sesama sendiri semasa cabutan sehingga sebiji nombor timbul dipermukaan.  Kesemua permainan nombor, nombor 4 ekor ( Toto 4D, Toto 5D, Toto 6D) dan permainan lotto ( Star Toto 6/50, Power Toto 6/55, dan Supreme Toto 6/58) dihasil dengan cari begini. Nombor bertuah untuk cabutan nombor 4 ekor Toto 4D juga dibuat dengan cara begini. Kesemua cabutan dirakam untuk memastikan tiada penipuan dibuat.

Selepas cabutan, kesemua peralatan Toto Jackpot, mesin, bola, dan lain lain disimpan di tempat yang terbuka yang tidak akan diusik oleh mana-mana pihak. Oleh kerana cabutan dibuat dengan pihak awam, pemilihan hakim juga terdiri daripada pihak awam. Ini adalah untuk memastikan cabutan dibuat dengan piawaian tertinggi tanpa komprimi keselamatan.  Kesemua prosedur dibicara berkala untuk menentu tiada kompromi keselamatan dan untuk memastikan menepati pematuhan tertinggi.

Kami dari beli4d permudahkan permainan nombor ramalan ini. Anda boleh beli secara talian dan untuk lebih pengalaman yang lebih selesa, muat turun aplikasi kami. Dengan kesenangan yang kini berada, para pemain boleh dengan selesa bila bila masa beli tiket dan. Tak perlulah keluar dari rumah, bersesak mencari parking untuk pergi membeli tiket. Dari aplikasi kami, boleh beli tiket, semak keputusan cabutan 3 ekor atau 4 ekor dan bermain game game lain yang juga seronok dan berpeluang menang hadiah yang besar!