Magnum Gold JackpotMagnum 4D Jackpot Gold Semakan – Ini adalah permainan 6D atau 6 digit dikenali sebagai permainan emas utama istimewa dimana ia mempunyai komponen istimewa untuk memberi hadiah istimewa. Digit lebihan, iaitu 2 lebihan ditambah kepada 4 nombor angka menjadi trifacta permainan. Terdiri daripada dua jackpot dalam permainan ini, Jackpot Emas 1 dan Jackpot Emas 2, kedua dua dari hasil cabutan 4D yang dicabut tiga kali seminggu pada hari Rabu, Sabtu dan Ahad. Ada juga kalanya cabutan istimewa dibuat pada hari Selasa, cuti umum dan hari istimewa.

Main 4D Jackpot Gold – Menarik permainan ini dan senang, langkah amat mudah sekali dan tidak perlu ragu-ragu. Mari ke laman ini untuk cuba. Untuk main 4D Jackpot Gold, anda perlu cuba mencari outlet yang bertauliah. Ini adalah syarikat Magnum ingin menentukan tiada penipuan dibuat terhadap tiket pembelian. Akan tetapi ke laman ini, pembelian lagi dimudahkan.

Di outlet pembelian, kalian perlu memberitahu kerani anda ingin bermain 4D Jackpot Gold dan mereka akan memberi anda slip yang mempunyai 6 digit angka dimana 2 lebih nombor boleh dipilih. Ini dikenali sebagai angka emas yang terbilang dari nombor sifar kepada sembilan belas.

Jika anda ragu yang mana nombor untuk dipilih, anda boleh cuba Pilihan Bertuah dimana system akan menolong anda membuat pilihan nombor lebihan tersebut. Ini dibuat diatas kounter di terminal stesen jualan. Ia tidak mempunyai apa-apa kelebihan hanya memberikan peluang untuk mendapat nombor bertuah atas tiket dan lihat macam mana anda berhasil pada ramalan. Jikalau anda menang dari pilihan bertuah ini, ia bukan terancang dari syarikat akan tetapi dari kelebihan anda.

Atas slip ticket pilihan ada logo Magnum emas juga. Bila diberi slip tiket ini hanya masuk pilihan andar. Nombor emas lebihan akan dipilih di tempat berlainan atas slip ini imana 6 angka dilihat dengan symbol tambah. Kesimpulan jika anda ingin nombor 847903+02 hanya perlu ditulis diatas slip. Dengan nombor pilihan hanya tandak LP-Jackpot Gold untuk hari itu.

4D Jackpot Gold Tiket
Kos per nombor pilihan untuk permainan ini adalah RM 2. Murah akan tetapi jangan tiket dilipat! Belakang tiket ditulis mesej untuk berjaga-jaga.

Lihat logo lihat nombor tiket untuk dibeli ialah 4D Jackpot Gold
Tarikh hari cabutan
Lihat nombor yang dipilih dan berapa mana nombor yang dipilih. Lihat juga jikalau nombor ini adalah secara manual iaitu dipilihan sendiri atau melalui pilihan bertuah Lucky Pick LP. Jikalau LP boleh dilihat LP di tepi.
Kesemua kos nombor pilihan boleh dilihat disana, tambahan semua angka boleh dilihat jumlah bersih tiket. Nombor siri tiket juga ada ditunjuk disini. Jangan diabaikan. Jaga-jaga dengan tiket anda, jangan dicemar camar disepahkan.