STC 4D


Dengan pegangan untuk menjadi sebuah syarikat 4D yang telus integriti, kepercayaan, berwibawa dan komitment, Everise Ventures Sdn Bhd, syarikat pendengali utama Sandakan Turf Club STC 4D di rantau Sabah. Mereka mempunyai lebih empat puluh stesen penjualan tiket permainan 4D dan perpegang dengan lesen pengendalian permainan ini. Oleh itu, mereka amat bersyukur dan genbira dapat dipercayai dan boleh dipercaya untuk mengendali operasi permainan yang rumit ini.

Mari lihat cara membeli nombor empat ekor dari mereka di laman pembelian.

System atas taliam mereka dan operasi adalah yang terunggul, dimana jikalau mereka mengatakan mereka itu yang kedua, tiada lagi yang berani membandingkan tuntutan Sandakan STC. Pelanggan dapat membeli ticket nombor dengan senang atas talian tanpa rumit. Setiap transaksi dibuat dengan aman, tepat dan cepat. Mereka bangga dengan dedikasi mereka untuk menjadikan pelanggan amat gembira.

Dengan berpegang dengan prinsip mereka, EVSB selalu membuat kerja amal untuk kebajikan masyarakat kepada mana-mana pihak yang memerlukan. Mereka amat dekat dengan kebajikan sekolah, badan kebajikan yang lain dan juga organisasi agama yang lain dan mereka semua telah menerima sumbangan dari EVSB setelah lama. Ini telah menjadikan komuniti Sabah sihat dan aman dengan sumbangan mereka. Ini kerana pelanggan adalah sumber hikmah mereka, kepada pelanggan dipulangkan keutamaan mereka.

Pelanggan dan komuniti adalah penting untuk EVSB. Mereka tidak akan mengeluh penat memberi keutamaan kepada kebajikan komuniti dan ini adalah janji mereka. Semua pembayaran dibuat secara langsun kepada semua pihak.